You currently have Javascript disabled!

Okee Bedrijfsdiensten gaat voor gemak met CleanJack

Geplaatst: 29-12-2022
Okee Bedrijfsdiensten in Alphen aan den Rijn is sinds 1998 expert in een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden. Niet alleen keukens, fabrieken en scholen, maar ook op kantoren.

Inmiddels is Okee Bedrijfsdiensten uitgegroeid tot een middelgroot schoonmaakbedrijf en een regiospeler van formaat. Okee Bedrijfsdiensten is behalve in Alphen aan den Rijn ook actief in Aalsmeer, Bodegraven, Boskoop, Hazerswoude, Leiden, Gouda, Mijdrecht, Uithoorn, Waddinxveen, Woerden en Zoetermeer.

Het is belangrijk om op al die verschillende locaties een goed inzicht te hebben wat er gebeurt. Medewerkers van Okee bedrijfsdiensten registreren hun werktijden op de verschillende locaties met CleanJack. Okee Bedrijfsdiensten biedt haar klanten een unieke aanpak per locatie. 

Sinds 2016 werken Okee Bedrijfsdiensten en CleanJack prettig samen. De samenwerking kenmerkt zich door goede communicatie van beide partijen. Op de grotere locaties klokken medewerkers van Okee Bedrijfsdiensten in met een sleutelhanger op een CleanJack wandterminal die op de locatie is geplaatst. Door de sleutelhanger tegen de klokterminal te houden wordt automatisch de starttijd geregistreerd. Als het werk klaar is houden de medewerkers de sleutelhanger nogmaals tegen de terminal en zo wordt automatisch de eindtijd geregistreerd. Het Management van Okee Bedrijfsdiensten ziet zo precies wie waar aan het werk is en welke werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Sinds begin 2023 maakt Okee Bedrijfsdiensten ook gebruik van de tijdregistratie App in combinatie met RFID stickers. Deze rfid stickers plakt Okee Bedrijfsdiensten bij haar klanten nabij de entree. Medewerkers kunnen gemakkelijk in- en uitklokken door hun mobiele telefoon tegen de RFID sticker te houden. 

Relevant:

Bezoek CleanJack bij de Schoonmaakvakdagen in Houten

Lees meer

Dag van de Schoonmaker

Lees meer

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Lees meer

Relevant:

Het laatste nieuws

Bezoek CleanJack bij de Schoonmaakvakdagen in Houten

Bezoek CleanJack bij de Schoonmaakvakdagen in Houten

Na succesvolle deelnames aan de Schoonmaak Vakdagen is CleanJack ook dit jaar weer van de partij op 15 en 16 november 20...

Dag van de Schoonmaker

Dag van de Schoonmaker

15 juni dag voor de schoonmaker? Voor CleanJack is het 365 dagen per jaar dag van de schoonmaker! Waar zouden we zijn al...

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

GRIP Facility en CleanJack gaan samenwerken

Hoe mooi is het als 2 automatiseerders in facilitaire dienstverlening samen mogen werken aan hetzelfde project bij een g...