You currently have Javascript disabled!
Overal en altijd inzichtOveral en altijd inzicht Nooit discussie over urenNooit discussie over uren Optimale kosten beheersingOptimale kosten beheersing Werk volgens<br>de regelsWerk volgens
de regels
Koppelen met ieder systeemKoppelen met ieder systeem

Werk volgens
de regels

In Europa zijn er regels opgesteld om ervoor te zorgen dat werknemers eerlijk worden behandeld en betaald krijgen voor de uren die ze werken. Een van deze regels is dat bedrijven verplicht zijn om een systeem beschikbaar te stellen voor het registreren van de gewerkte uren. Dit kan bijvoorbeeld een prikklok of een digitale tijdsregistratie zijn.

CleanJack biedt een schoonmaaksoftware aan voor digitale tijdregistratie. Het is innovatief en gebruiksvriendelijk systeem dat voldoet aan de Europese regelgeving en dat kan worden gebruikt in verschillende sectoren, zoals de horeca, schoonmaak en detailhandel. 

Als gebruiker van CleanJack werk je volgens de regels en voorschriften die zijn vastgesteld voor de schoonmaakbranche. Je kunt met het systeem namelijk nauwkeurig bijhouden hoeveel tijd je besteedt aan bepaalde schoonmaakwerkzaamheden en welke taken je hebt uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat je op een gestructureerde en professionele manier te werk gaat en dat je voldoet aan de afspraken die zijn gemaakt met je klanten.

Het systeem is eenvoudig te gebruiken en kan worden gekoppeld met andere systemen die bedrijven gebruiken, zoals salarisadministratie en planning. Denk bijvoorbeeld aan Loket.nl

Door een systeem zoals Cleanjack te gebruiken, kan een bedrijf er zeker van zijn dat het voldoet aan de regelgeving en dat de uren gemakkelijk geregistreerd kunnen worden. Of een prikklok verplicht is, hangt af van de specifieke regelgeving in een land, maar een systeem zoals Cleanjack kan in elk geval helpen om aan de verplichtingen te voldoen.

Ontdek hoe CleanJack je helpt bij het werken volgens de regels

Neem contact op met Niels